En retreat på trætop på Waiheke Island fejrer Kiwi-bachs sproglige

Jackie og Tim Feather ønskede en flugt med en tæt forbindelse til naturen og en traditionel Kiwi-bach-fornemmelse. Her er hvordan arkitekt Vaughn McQuarrie spikede deres kort på trods af det stejle sydvendte sted

En retreat på trætop på Waiheke Island fejrer Kiwi-bachs sproglige

”Vaughn sagde, at vi havde givet ham en af ​​de mest omfattende trusser, han nogensinde havde haft. Vi vidste ikke, at det var omfattende. Dette er det første hus, som min mand Tim og jeg - enten af ​​os eller sammen - havde bygget. Da jeg var barn, byggede mine forældre huse og flyttede ganske meget, og jeg voksede op med magasinet Hjem og Bygning, så jeg har altid været interesseret i arkitektur og Tims landskabsarkitekt.

Sammen er vi interesseret i design, og jeg formoder, at vi havde nogle ideer, vi ønskede at fremstille. Tim, som landskabsarkitekt, kender trusser, og at det er vigtigt at bringe alle dine ideer på tværs i starten. Vaughan leverede virkelig på det korte, han lyttede virkelig til os. Vi henvendte os til ham, da vi elskede bach i HJEM (december 2011 / januar 2012), som han designet i Miro Road.

Dette er et tilflugtssted, et sommerhus, et busk træhus på en måde. Vi ønskede at få mest muligt ud af det naturlige miljø og for det at være et sted, hvor familien kunne tilbringe tid sammen. Ideen om en traditionel Kiwi-bach var bestemt i tankerne med referencer som bølgeblikk.

Vi har ejet sektionen i cirka 15 år: det er faktisk på en vandrerute, der går ned til stranden [ved Hekerua Bay]. Jeg kan huske, at min mor talte om at tage til Hekerua Bay; Jeg tog mine børn der, og nu tager vi vores børnebørn.

Vi ønskede, at bach'en skulle oprette forbindelse til miljøet. Vi ville have sol og udsigt i bushen, men vi var ikke sikre på, at vi kunne komme begge på grund af det sydvendte sted, men Vaughn opnåede det. Vi talte også med ham om solid camping - ideen om, at du nedenunder krydser dækket til badeværelset fra soveværelset. Ovenpå ønskede vi, at det skulle være næsten lejlighedslignende som vores eget uafhængige område. Familien kunne være nedenunder og have lidt uafhængighed.

Vaughn spikede det stort set med sit første koncept. Der var to-ing og fro-ing - et par hundrede e-mails mellem os - men vi elskede hele designprocessen.

Vi elsker absolut de indfødte fugle i dalen, forbindelsen til naturen, som huset giver, og buskens ro. Dækket nedenunder åbner ind i bushen, og du er lige midt i det. Vi har dejlige udsigter og behagelige områder at sidde på, som f.eks. Vinduets sæde og indendørs og udendørs flow. Krydsfinerinteriøret har en meget fredelig fornemmelse af det.

Vi har en lille græsplæne med tanken om, at vi i fremtiden kunne sætte et telt til børnebørnene, når de bliver lidt ældre. Jeg har en veggiehave under huset, og min mand har udført en masse indfødte planter - det er han helt lidenskabelig; det er et kreativt udtryk for ham.

Det er et dejligt sommerhus, og om vinteren er det meget hyggeligt med et boblebad og brændeovn - vi går over til weekenden, gemmer os ind og ser en serie på tv. Vi kommer normalt der tre ud af fire weekender, og vi bor der om sommeren og pendler.

Få måneder efter bachens færdighed blev vores lejlighed i byen omklædt, så vi besluttede at bo på Waiheke og nød det virkelig. Det var så fredeligt at komme hjem til vores smukt designede sted i bushen. ”

Vaughn McQuarrie af Vaughn McQuarrie Arkitekter

Fortæl os om designet.
Det er en 70-kvadratmeter stor tre-værelses bach over to niveauer. Det lavere niveau er mere uformelt, lidt som en lejr med sovehytter, et brusebad og et køkkenområde forbundet med et centralt dæk. Dette dæk og trappen til det øverste niveau udgør en del af stien, der løber gennem stedet. Bach skaber en række intime interne og eksterne rum, der går i indgreb med forskellige dele af webstedet.

Hvordan kom du bedst ud af buskstedet "> flora og fauna og op i baldakinen af ​​de større træer. Ved at fange udsigterne og lyset tilbyder hvert område.

Var der nogen udfordringer?
Den relativt stejle sydvendte buskplads. Der var dejlig udsigt mod syd, men vi var nødt til at trække solen ind fra nord sammen med en ret kompliceret brief, der dikterede planen. Webstedet har kun adgang til foden, så alt måtte bæres med hånd eller helikopter - materialernes vægt og minimering af affald var overvejelser.

Hvad finder du mest tilfredsstillende med projektet?
Huset nås via en sti fra en vej over stedet, og bunden af ​​stedet forbindes med en anden sti, der fører ned til stranden. Vi har knyttet disse stier ved at fortsætte det op gennem midten af ​​huset, hvilket giver huset en dejlig forbindelse til stedet. Og at Tim og Jackie kan lide deres bach!

Ord af: Jackie Feather. Fotografi af: Simon Devitt.

Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here