Dette slående sortklædte hjem har det mest afslappende interiør

Dette sortklædte hjem giver en dristig erklæring udefra, men indvendigt er det varmt, indbydende og designet til at skabe den ultimative Kiwi-barndom

Det er ikke usædvanligt for fremmede at køre op Celene Busher-Nepia og Darnell Nepias nordlige Auckland indkørsel for at banke på døren og pepre dem med spørgsmål om deres store, sorte, stålkledde hjem.

”Dette hus er en opmærksomhed, det er helt sikkert, ” ler Celene. ”Jeg har også fået folk til at sende mig besked via Instagram for at spørge om vores build eller endda for at sige, at vores hjem inspirerede dem til at bygge en sort A-ramme, hvilket er fantastisk.”

For interiørarkitekt Celene er dette den bedste slags feedback. Men hun gik ikke ud for at starte en trend, da hun og Darnell begyndte deres husbygning i 2015 - hun vidste bare, hvad hun kunne lide.

”At bygge huse med sort Colorsteel var ikke et populært valg dengang, men jeg blev forelsket i sorte A-rammehuse efter at have trålet Pinterest og blive inspireret af alle disse smukke skandinaviske hjem, ” siger Celene. ”Og nu, hvor vi har bygget, er jeg endnu mere overbevist. Det blandes bare så pænt med det smukke landskab. ”

Planen

Celene og Darnell købte deres jord i Algies-bugten på Mahurangi-halvøen i 2012 uden engang at fodre på den. Boede i London på det tidspunkt forventede parret deres første baby og kiggede på livsstilsblokke tilbage i New Zealand, så de kunne flytte hjem for at opdrage deres familie.

”Vi så denne nordøstvendte, beskyttede 1.1-hektar stor grund med en smuk udsigt over landdistrikterne, og det var kun få minutter væk fra tre strande - den ene var Martins Bay, som vi elsker. Vi bad familien om at tjekke det ud, og mine forældre sagde, at de kunne se os være glade der. Det var nok for os, ”minder Celene.

Parret vendte tilbage til New Zealand og flyttede ind hos Celene's forældre for at give dem mulighed for at spare til bygningen. Oprindeligt bad de deres arkitekt om at designe et hjem, der kunne bygges i to faser, så de kunne begynde småt og tilføje det, når de havde flere penge, men til sidst sparte de i længere tid at bygge det hele på én gang og holde samlede pris ned.

Huset består af to pavilloner - et åbent køkken, spisestue og opholdsstue i det ene og soveværelser, badeværelser og en anden stue i den anden. Pavilionerne er forbundet med en fem meter lang glasskorridor med uforstyrret udsigt over landskabet.

”At designe og bygge vores eget hjem betød, at vi var i stand til at skabe et sted, der passer til vores behov som en travl familie, og som reflekterede vores livsstil og personligheder og vil vokse, når vores familie vokser. Det har været den bedste ting for os, ”siger Celene.

Køkkenet

”Når dit køkken er i et åbent område, vil du have, at det skal passe ind i resten af ​​rummet, så det er afslappet på øjet, mens du tilføjer interesse. Jeg valgte et helt hvidt design for at lade den smukke Calacatta-konstruerede sten (fra UniQuartz) skille sig ud. Jeg var meget glad, da bænken blev installeret - jeg tror, ​​der er fotos af mig, der ligger på den, hvilket giver den et stort kram! ”Celene griner.

Selvom det er mere hvidt, tilføjer mursten splashback subtil struktur og interesse. Vedhæng med stanset stål over øen er et ægte fokuspunkt og giver en hyggelig fornemmelse, da deres messingindvendige reflekterer varmt lys over væggene.

Holder sig til budgettet

Dette kyndige par gjorde hvad de kunne for at holde bygningsomkostningerne nede, herunder projektledelse af selve arbejdet og ansættelse af kun bygherrer til de interne job, efter at Colorsteel havde lavet rammen til huset.

”Vores bygherrer var glade for os at hjælpe så meget vi kunne med at holde deres timer nede, så vi ville komme op i weekenderne og sætte den indvendige træramme ind, ” siger Celene.

De sparede også i områder som badeværelserne ved at bruge færdige forfængeligheder og store vægfliser, hvilket betød mindre omkostninger til arbejdskraft og mørtel.

”Vi designede og installerede garderobesystemerne fra Cabjaks selv, hvilket sparede os en masse penge. Vi var virkelig heldige med mine brancheforbindelser som interiørarkitekt og min mands forbindelser inden for elektro- og dataindustrien - det betød, at vi var i stand til at få vores penge til at gå videre, ”siger Celene.

Børnenes værelser

Siden de har købt deres grund, er familien udvidet til fem, og Celene var ivrig efter at børnenes soveværelser var sjovt, men også i stand til at vokse sammen med dem. ”Børnene var meget en del af designprocessen; Jeg ville vise dem et udvalg af produkter eller farver at vælge imellem, så de følte, at de var inkluderet i det samlede udseende og præg af deres værelser, ”forklarer hun.

Celene skurede op-butikker for møbler - både Aria og Kaelans senge var Trade Me-fundet.

”Arias seng havde oprindeligt en træfinish, men jeg havde en brugerdefineret malingsfarve, der var sammensat til at binde mig sammen med bunting og kunst. Jeg kunne ikke tro det, da jeg fandt Kaelans seng - det er en Jenny Lind-seng, jeg havde ønsket mig i årevis! ”

Wow-faktoren

I sit dagjob hjælper Celene klienter med at designe og style deres interiør, så hun var glade for endelig at anvende disse færdigheder til sit eget hjem. Udover det sorte Colorsteel-udvendigt var et andet must-have betongulv. ”Jeg elsker udseendet på betongulve og gjorde omfattende undersøgelser af farver, finish, hærdeprocessen og de forskellige muligheder for slibning, polering og tætning, ” siger hun.

”Jeg var på stedet hele dagen, mens hældningen og magtflydende [udjævning] fandt sted. Vi lægger et tilsætningsstof i betonen for at bremse hærdningsprocessen og reducere revnen. Vi gik med den naturlige farve og gjorde en meget minimal slibning bare for at fjerne eventuelle ru pletter. Vi valgte en mellempolering og fortætede betonen til beskyttelse mod pletter i stedet for at udføre den traditionelle slibning og tætning, ”forklarer hun.

”Gulvet har været fantastisk. Børnene kan være uslebne på dem, og de vil ikke ridse eller plage. De er også fantastiske ved at fastholde varmen og holde huset varmt. ”

Den anden vigtigste designfunktion, Celene fik sit hjerte til, var gulv-til-loft-vinduer langs gangen. ”Jeg ville have det, så når du går op til glasdøren, kun har et glimt af landet ud over, så når du først er inde, bliver du mødt af uforstyrret udsigt over landskabet, ” siger hun.

Udendørs opholdsstue

Uden nære naboer og deres afslappede grønne udsigter er det ikke underligt, at Darnell og Celene siger, at deres udendørs stue er deres yndlingsrum at tilbringe tid i.

”De store dobbeltdøre fra stuen åbner hele rummet og skaber en fantastisk indendørs og udendørs strøm. Vi elsker at sidde her i den tidlige aften, lytte til musik og nyde solnedgangen og en rolig drink, mens vi ser børnene løbe rundt udenfor, ”siger Celene.

En af deres bedste investeringer var at få et lufttag installeret. Før da var møblerne i stuen blevet hamret af eftermiddagssolen, der strømmet ind, men Celene ville ikke have gardiner, der forringer rummets rene linjer.

Vi elsker at sidde her tidlig på aftenen, lytte til musik og nyde solnedgangen og en stille drink

mens man ser børnene løbe rundt udenfor

”Jeg elskede ideen om at kunne kontrollere den mængde lys, der kom ind, ” siger Celene. ”Vi fik The Outdoor Room Company til at installere lamellerne, og det var den bedste beslutning. Ikke kun beskytter det møblerne mod solen og giver os et skraveret område til sommeren, det skabte straks et fantastisk udendørs rum og væsentlig fordoblet vores opholdsareal.

”Til sidst tilføjer vi udendørs persienner til lamellen, så det er vådtæt, men lamellerne har virkelig ændret den måde, vi kan bruge vores udendørs område på, ” siger hun.

Galleri | 18 fotos
Se mere af dette hjem her

Fremtiden

Når vi sidder udenfor og ser på børnene kæmpe rundt i den store baghave, er det tydeligt, at dette er et hus, der vil holde Busher-Nepia-familien glad i lang tid. Der er dog flere planer. Parret siger, at de har meget plantering og landskabspleje at gøre, og de overvejer at tilføje en tredje pavillon på et eller andet tidspunkt, der består af en garage med en hems eller mindre bolig ovenfor.

Et andet soveværelse og en swimmingpool er også på ønskelisten, men i øjeblikket er de glade for at nyde familiens hjem, de har oprettet - og at dele detaljerne med de overraskende besøgende og Instagram-tilhængere.

Ord af: Debbie Harrison. Fotografi af: Helen Bankers.

Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here