Dette moderne sommerhus på Waiheke Island er fyldt med frisk julestil

Afslutningen af ​​en større renovering har givet denne Waiheke Island-familie det perfekte kulisse til at vise deres botanisk-inspirerede julestil

Indlæser afspilleren ...


Mød og hilste

Gemma Yeoman, botanisk stylist hos Flora n Fauna, Greg Yeoman, instruktør og designer hos Stormwater360, og Ivy, 5 plus Cha Cha the cat.

Waiheke-hjemmet til denne botaniske stylist er fyldt med frisk julestil

Det var en transformation 15 år i skabelsen, men Gemma og Greg Yeoman har forvandlet deres lille, nedslidte sommerhus fra 1940'erne til et stilfuldt tropisk fristed. Oneroa, Waiheke Island, huset, de har boet i i 15 år, gennemgik en omfattende renovering sidste år, da det oprindelige sommerhus blev udvidet til at omfatte en række sammenkæmmende værelser og dæk, der strømmer ned ad den skrånende sektion. ”Vi ville have en hel masse flydende dæk, ” siger Gemma. ”Vi bruger dem alle, fordi solen rammer dem på forskellige tidspunkter.”

Parret flyttede til Waiheke Island, en 40-minutters færgetur fra Auckland, tidligt i deres forhold, for at tilbyde støtte til nære venner, hvis søn kæmpede for en hjernesvulst. Dette viste sig at være en livsændrende oplevelse for parret. ”Vi ændrede hele vores liv til at være organiske, ” siger Gemma. De blev også vant til ølivet, og efter at have lejet i omkring et år, købte de et faldet to-værelses sommerhus på øen.

”Jeg kiggede ikke engang inde i huset, fordi det var temmelig forfærdeligt, ” siger Gemma. ”Men vi købte det, fordi det havde en så god, lang sektion.” De renoverede huset i to dele, hvilket oprindeligt gjorde det mere beboelig med et nyt køkken og badeværelse og sad derefter tæt, mens de planlagde og gemte til deres drømmehus. "Det er godt at gøre det på den måde, " siger Greg, "fordi du får en fornemmelse af rummet."

Tid til at forlænge

Selvom de fik ressource tilladelse til udvidelse efter 10 år i huset, var det endnu fem år, før de havde midler til at bygge. Planerne blev designet af Vaughn McQuarrie (som Greg studerede arkitektur med) og tilføjede et tredje soveværelse, andet badeværelse, stue, gårdhave og dæk til hjemmet.

”Vi havde en rigtig stor briefing om vores livsstil og hvordan vi kan lide at leve og underholde, ” siger Gemma. ”Vi havde brug for det for at arbejde for fremtiden og ønskede separate rum, men ikke for langt væk fra hinanden, så det er stadig et beskedent hjem.” Forbindelse til det udendørs var vigtigt for parret. De ønskede også at bevare husets lille fodaftryk og beholde det meste af det originale hus.

Skiftende mellemrum

Et af de vigtigste træk ved hjemmet er de bifolde døre, der forbinder stue, køkken og spisepladser med en indre gårdhave og dæk. Når disse er åbne, får du en følelse af rummelighed og udendørs flyder ind. Når de er lukket, tilføjer de separate zoner en følelse af intimitet. ”Det fungerer for vores familie, ” siger Gemma. "Ivy kan være i loungen, mens vi er i spisestuen eller omvendt."

Parret soveværelse er adskilt fra hjemets opholdsområder med en gang og betonvæg. Selvom den ikke har nogen dør, har vingen et tilbagelagt præg, og den isolerede betonvæg holder støjet til et minimum. ”Konceptet var at få soveværelset fjernet fra alt, ” siger Gemma. ”Væk fra børnene og væk fra loungen”, men ikke for langt, så de stadig kan forbindes.

De har stadig planer om at opdatere køkkenet og gæstebadeværelset, da disse blev færdiggjort ganske enkelt i den første renovering. De planlægger at installere det gamle køkken i en container i Tauranga, som de laver til et sommerhus. ”Det er vores projekt nu, hvor huset er færdig, ” siger Gemma.

Julestemning

Gemma har holdt sin julestyling pared-back og botanisk påvirket. Hun skabte et simpelt træ af ruscusblade, som forbliver grøn i lang tid. ”Jeg har altid et ganske andet træ, ” siger hun. Gaver og indretning har et naturligt, rustikt udseende, hvor intet er for "Christmassy". I år camping de med familie nordpå i helligdage, men de ser frem til at være vært for en jul i deres nyrenoverede hus snart.

Grønne omgivelser

Parret har opbygget et grønt fristed gennem årene og plantet indfødte og subtropiske planter for at skabe privatliv. Huset blev designet omkring denne vegetation og til at passe til stedet, hvilket gjorde samtykkeprocessen temmelig glat. De byggede endda deres dæk omkring et kåltræ - det ser ud til at vokse lige gennem terrassebordet. ”Det var virkelig nemt at få vores ressource tilladelse, fordi huset blev sat i skråningen, ” siger Greg. ”Vi prøver ikke at holde et andet niveau op på ryggen for at få udsigt til havet.”

Landskabspleje er vigtigt for parret. Gemma er den botaniske stylist bag Flora n Fauna, der passer hjem og kontorer med planter. ”Jeg handler om at få grønne områder ind i byområder, ” forklarer hun. Greg var medstiftet stormvandsledelsesfirma Stormwater360, der designer og importerer vandfiltreringsprodukter. Virksomhedens permeable brolægningsprodukt Grasscrete er installeret på indkørslen, og en Chambermaxx-vandopsamlingsenhed under den forreste græsplæne eliminerer behovet for en stor vandtank.

En cabana og en lille pool (eller potentielt en spa-pool - debatten raser stadig) er planlagt til et af de lavere dæk. De vil også tilføje et lugtet tag til den indre gårdhave og flere ledninger på ydersiden af ​​huset, så der kan vokse op i væggene.

Nem at leve

Nu har de endelig deres drømmehus, Greg og Gemma tager tid på at nyde det. Den tilbagetog-lignende plads betyder, at de kan ignorere sommermængderne, der strømmer til øen. ”Du glemmer slags dem her, indtil du går ud, ” siger Greg om den rolige oase, de har skabt. "Det kan være rigtig travlt, og du bemærker det ikke."

Selvom der er et par ting, de ikke ville gentage, er renoveringen blevet betragtet som en succes, og de ser ikke ud til at flytte. ”Jeg tror, ​​hver gang du renoverer, ville du lære mere og mere, men et år er vi stadig vild med det, elsker det, vi har gjort, og elsker de farver, vi har valgt, ” siger Gemma. ”Det er en følelse, du ikke kan beskrive, ” siger hun om den afsluttede renovering. ”Især når vi er kommet fra at bo i et lille soveværelse med to soveværelser og føle, at vi arbejdede virkelig hårdt for det. Da vi først sad i vores lounge sammen, kunne vi have klemt os. ”

Gemmas julestylingstips

  • Brug det, der er omkring dig og i sæsonen i din have.
  • Vær kreativ med dit juletræ, og find nye måder at vise det hvert år på. Et to-dimensionelt træ vil frigøre mere plads i dit hjem.
  • Tænk på enkle måder at indpakke gaver på, såsom at bruge upcycled papir og bånd eller accentere med tørret løv.

Kontakter

+ Arkitekt Vaughn McQuarrie

+ Builder Ross Barker, vi bygger

+ Flora n fauna, Flora n fauna

+ Stormwater360

Ord af: Fiona Ralph. Fotografi af : Vanessa og Michael Lewis.

Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here