Denne Epsom-villa havde lige brug for efterbehandling for at gøre den hjemme

En Auckland-familie føjede prikken over i'et til deres nyindkøbte Epsom-hjem med fantastiske resultater

I et øjebliksbillede

Hvem bor her "> Projektet

Hayley, hvorfor besluttede du at købe dit hjem?

Vi elskede, at huset var helt færdigt, og at vi ikke behøvede at udføre noget større arbejde - vi var bare nødt til at tilføje prikken over i'et. Både min mand og jeg havde troet, at vi ville have et projekt, men vi besluttede, at det at købe noget, der allerede var gjort, ville være en bedre mulighed for os end at styre en anden renovering med to små børn og to tidskrævende job - for ikke at nævne tanken om et budget blow-out!

Hvad ønskede du at få ud af din genindretning?

Vi ønskede at tilføje struktur til vindueovertrækningen, men stadig bevare det eksisterende rene og minimalistiske look. Windows optager en så stor del af hvert af de værelser, de er i, så vinduebehandlinger skulle være minimalistiske og alligevel give en vis struktur og imødekomme alle vores behov på et funktionelt niveau - det vil sige privatliv, lysstyring og se godt ud.

Ord af : Kristina Rapley. Fotografi af : Todd Eyre.

1/12

Efter at have gennemgået processen med en langvarig renovering, besluttede Thompsons, at deres næste hjemmeprojekt ville være i meget mindre skala.

2/12

Før.

3/12

”Jeg tror virkelig, vi har meget for vores penge. Fordi møblerne, vi har købt, ikke er super high-end, bekymrer jeg mig ikke om, at børnene spilder ting. Det ser godt ud og er utroligt funktionelt, ”siger Hayley.

4/12

”Hjemmet havde allerede et neutralt farveskema, så for mig handlede det om at tilføje personlige præg som at hænge familiebilleder og møblere huset med nye møbler for at få det til at føles som vores, ” siger Hayley.

5/12

Thompsons tilpassede en traditionel, men alligevel minimalistisk stil.

6/12

”Det faktum, at huset ikke havde møbler til vinduer, var en reel bonus for os. Jeg elsker at have vores kunder over til vores hus, så de kan se vores produkter in situ. Persienner og skodder får det til at føle sig så hjemligt, ”siger Hayley.

7/12

Familien elskede, at huset var helt færdigt, og at de ikke behøvede at udføre noget større arbejde - bare tilføj prikken over i'et.

8/12

”Både min mand og jeg havde troet, at vi ville have et projekt, men vi besluttede, at det ville være en bedre mulighed at købe noget, der allerede var gjort, ” siger Hayley.

9/12

Det rene, minimalistiske look bærer igennem til soveværelserne med pops af gennemtænkt farve.

10/12

Privatliv, lysstyring og ser godt ud var toppen af ​​Thompsons liste, når det kom til vinduebehandlinger.

11/12

En af familiens killinger inspicerer baghaven.

12/12

Fotografi af Todd Eyre.

Se næste galleri:
Art deco hersker højest i dette ekstraordinære Palmerston North-hjem
Se Galleri

Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here