Dette smukke Nelson-hjem har 3 dæk til at fange solen hele dagen

Dette smukke, men alligevel robuste, familiehjem i Nelson er bygget til maksimal sol og fanger stråler hele dagen lang fra sit høje sted

Brooke og Andrew Strangs hjem er maksimeret til sollys. De bor trods alt i Nelson, en by, der er kendt for at være et af de mest solrige steder i New Zealand - og huset er sikker på at fange hver sidste stråle med dens dæk placeret til morgen- og eftermiddagssol og store vinduer i hvert rum.

Men det er ikke kun det solskin, de sigtede mod at fange; det var også udsigten. Strangs 'elegante nye hjem sidder højt oppe på en bakke i Britannia Heights og nyder en utrolig udsigt over Nelson og ud mod havet. Kun en 15-minutters gang væk fra stranden og en fem minutters kørsel til byen, var stedet et drømsted for Brooke og Andrew.

Bygningen

Bygningen startede i januar sidste år, og parret og deres tre børn flyttede ind lige i tide til jul. De brugte Potius Building Systems, et firma, der konstruerer gulv, tag og vægpaneler off site. ”Det hele kom ind på kraner, og inden for et par dage var alle væggene op, og vi kunne se vores hus, ” siger Brooke.

Sektionen var stejl, så de byggede huset 25 meter ned ad bakken og konstruerede en støttemur øverst for at skabe plads til en stor græsplæne, indkørsel og garage.

Nu har de en græsplæne til børnene at lege på, og når træerne langs vejene er vokset, vil der også være noget privatliv. ”Det er det bedste fra begge verdener, ” siger Brooke. "Vi har en fantastisk udsigt på den ene side af huset, og vi har en lille privat oase på den anden."

Stilen

Brooke, der beskriver sin stil som ”lidt af en blanding”, ønskede varme, indbydende og funktionelle rum med rene linjer og et moderne, moderne look. De rige naturaler og hvide, hun valgte, giver værelserne mulighed for at trække vejret, hvilket skaber den rolige fornemmelse, hun var efter, og giver en stor baggrund for pastelfarmer i indretningen.

”Det smukke ved at have et neutralt hus er, at det fungerer så godt med tekstur og forskellige møbler, ” siger Brooke, som indrømmer, at hun har en tendens til ofte at ændre tingene rundt.

”Jeg havde svært ved at flytte ind, fordi jeg ville udfylde alle pladser med det samme, ” siger hun. ”Men det fungerer ikke helt sådan; du er nødt til at tage din tid. Og mod slutningen af ​​bygningen har du ikke mange penge, så alle disse drømme knuses ret hurtigt! ”Faktisk kom nogle af Brookes yndlingsstykker, som f.eks. Stokkeborde, fra lokale op-butikker.

Layout

Når det kom til layoutet var der to ikke-omsætningspapirer: Huset skulle være åben plan med masser af plads, og hvert værelse måtte have udsigt. ”Vi har en høj familie og høje børn, ” siger Brooke. ”Der er meget sjældent en weekend, hvor vi ikke har folk over, så vi havde brug for huset for at kunne rumme alt dette.”

Faktisk har de besøgende, så ofte de inkluderede et gæsteværelse nedenunder sammen med de tre børns soveværelser. Ovenpå finder du det største soveværelse, et kontor, toilet og det åbne køkken og opholdsstue, som er klemt ind mellem to imponerende dæk.

Dækene

Decking gav Strangerne en måde at opnå deres drøm om store, åbne indvendige rum og få mest muligt ud af udsigterne. Parret holdt ikke tilbage, inklusive to øverste og et nederste dæk på planerne.

Om morgenen skinner solen på det østlige dæk, der strækker sig ud fra køkkenet og spisepladsen og ser på græsplænen. Om eftermiddagen, når solen bevæger sig henover, så gør også Strangs, som derefter kan nyde den betagende udsigt over bakken og havet fra dækket på den modsatte side af køkken / spiseplads. Det tredje dæk løber langs alle fire soveværelser på lavere niveau.

Fremtidssikring

En nybygning kan ofte føles som en dyrebar perle, som ikke bør røres, men ikke i Strangs 'tilfælde. ”Den sidste ting, du vil gøre, er at fortælle børnene, 'Du kan ikke løbe rundt. Du kan ikke gøre dette, du kan ikke gøre det, ”siger Andrew. ”Vi ønskede, at det skulle være et funktionelt familiehjem, ikke et showhjem.” Desuden er der nu også en legende hvalp i mixen.

Valget af gulv af disse grunde var især vigtigt. ”Vi plejede at have et hus med sort tæppe, og jeg støvsugede to gange om dagen, ” siger Brooke, som ikke havde til hensigt at gøre det i deres nye hjem. I sidste ende valgte de et lysegrå tæppe, som har overskredet forventningerne, når det gælder at skjule madpletter, rod og hvalpeskind.

Strangs brugte også en vaskbar maling. ”Jeg var så bange for, at børnene skulle stå op og ned ad trappen og smøre fingeraftryk over de hvide vægge, ” siger Brooke. "Men denne maling lader dig vaske eventuelle mærker super let."

De har overvejet, hvordan de også kan beskytte deres møbler mod al den sol. Selvom dette ikke er et problem i løbet af dagen, installerede de blokeringsblinds for at reducere risikoen, og tæppet er falmebestandigt. ”Jeg elsker også et godt kast, så hvis der er områder i direkte sollys, pisker jeg et kast over det, ” siger Brooke.

Galleri | 20 fotos
Se mere af dette hjem her

Vel bosat i nu, elsker familien den ubrudte forbindelse til det udendørs, som udsigten og dækene giver, og hjemmets generøse, åbne rum - ligesom deres gæster gør. ”Vi kan have 25 personer i det vigtigste opholdsrum med alle døre åbne, og du ville ikke engang vide det, ” siger Andrew.

Ord af : Bea Taylor. Fotografi af : Daniel Allen.

Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here