Dette par i Auckland fortryder ikke at have taget reno-springet

Som mange før dem diskuterede dette Auckland-par i årevis om, hvorvidt de skulle bo eller sælge, før de tog reno-springet. Nu har støvet lagt sig, de fortæller os, hvorfor det var så værd

Mød og hilste

Grant Leslie, bygmester, Stephanie Creagh, fotograf, Frankie, 13, og Otis, 11, plus Chloe hunden.

Problem

  • Hjemmet var lille og følte sig trang.
  • Opbevaringspladsen var begrænset.
  • Der var kun et opholdsområde og et enkelt toilet i huset.

Løsning

  • Køkken-spisestue og lounge blev skiftet rundt for at gøre bedre brug af rummet og oprette forbindelse til udendørs områder, hvilket skabte en følelse af rummelighed.
  • En varmvandscylinder blev fjernet, og skabet blev genanvendt som opbevaring. Den nye tilføjelse inkluderer generøs indbygget opbevaring.
  • Garagen blev revet, og en ny carport og anden opholdsstue blev bygget på sin plads komplet med ensuite og vaskeri.

Ny begyndelse

Efter 13 år i deres 100 kvadratmeter store hjem i Aucklands Mangere Bridge vidste Stephanie Creagh og Grant Leslie, at de havde brug for mere plads til sig selv og deres to drenge. Efter at have skuret markedet fandt Stephanie et hus, de kunne lide på vejen, men desværre var de overbydelige.

Over natten stod parret overfor virkeligheden: de kunne spilde frugteløse måneder med at søge efter en større ejendom for kun at finde ud af, at de ikke havde råd til, at den kom auktionsdag. Eller de kunne prøve at arbejde med det, de havde. De valgte sidstnævnte og kastede sig forrest i at renovere deres hjem.

”Vores mål var at have et funktionelt layout med flere definerede områder, som familien skal være i, ” siger Stephanie. ”Vi ønskede et rum, der gav os mulighed for at være sammen, men også fra hinanden, hvilket gav børnene en følelse af uafhængighed.”

Det gamle layout lavede vintere i det lille hjem (et tidligere statshus), med to børn og en hund, snarere prøvende. De havde begrænset opbevaring, et toilet og et køkken, der indeholdt tøjvask. Alt dette skulle ændres.

Planlægning

Parret beskæftigede sig med den arkitektoniske designer Jonathan Holmes fra Colin Holmes Design. Opgaven var at skabe et rummeligt, åbent spiseplads og køkkenområde, en separat opholdsstue, to badeværelser, vaskeri, rumpusrum og tre soveværelser, alt sammen indrettet i en 170 kvadratmeter stor plan.

Den første ting Jonathan gjorde var at vende layoutet. Køkken og spiseplads skiftede plads med den gamle lounge. Denne switch muliggjorde det nye, rummeligere køkken og spiseplads til at forbinde til det nordlige dæk, hvilket gav familien en vis indendørs og udendørs flow.

”Grant, en bygherre efter handel, havde en meget klar vision om, hvordan han ville bygge vores hjem, ” siger Stephanie. ”Planen var altid at holde det eksisterende fodaftryk lille, men at bruge pladsen til bedre effekt. Jonathans fortolkning af briefen mere end leveret om dette. ”

”Hans idé om at have en nedsænket lounge, hvor køkkenet plejede at være, virkelig begejstrede Steph, ” siger Grant, “da det ligner det midten af ​​århundrede, som vi begge kan lide.” I april 2015 var byggeriet godt i gang. Grant valgte selv at håndtere dette, hvilket betød at arbejde på huset i weekender og helligdage og pleje hans sædvanlige arbejdsbyrde i løbet af ugen.

Den store switch

Det forrige køkken og spiseplads var lille og sydvendt. Disse værelser blev genopbygget på den nordlige side, hvor de kunne forbinde til det solrige nordvendte dæk til udendørs spisning og også nyde masser af naturligt lys. Disse områder har nu en rummelig fornemmelse, og interiøret som helhed fungerer langt bedre end før.

Det gamle køkken blev en ny forsænket lounge med et to-trins dråbe fra spisepladsen; denne hullignende tilbagetog er, hvor familien elsker at flygte til hver aften. En yderligere opholdsstue blev skabt ved at konvertere garagen til et rum i fuld størrelse, så drengene kunne nyde deres egen plads og have venner uden at forstyrre resten af ​​husstanden.

En breezeway (en overdækket udendørs passage) forbinder hovedhuset med den nye tilføjelse, som også huser et vaskeri. En sammenklappelig væggeseng i rumpus-rummet og en ensuite betyder, at den også kan fungere som et gæsteværelse.

At have et varmt, tørt, effektivt hjem var også et grundlæggende mål for Grant og Stephanie, som isolerede efter den højeste specifikation og installerede en varmepumpe for at holde huset hyggeligt om vinteren. De ville have et sortfarvet udvendigt, selvom de vidste, at dette kunne varme huset op om sommeren. For at udligne dette, kom Grant på ideen om et langvarigt tag i farven Titania, en kølig hvid.

Opbevaring

En af Stephanie's kæledyr had omkring det gamle hus var manglen på opbevaring. For at løse dette installerede de 2 meter x 5, 5 meter lager bagpå carporten. Det er nu hjemsted for de mange cykler, surfbrætter, fiskestænger og arbejdsudstyr, der så ofte kommer med familielivet. Til Grants glæde lykkedes det også at installere et øl-køleskab. Selv vægbedet i rumpus (som foldes op for at ligne et skab) kommer med en indbygget plads til sengetøj nedenunder.

I hovedhuset udskiftede parret deres interne varmtvandscylinder med en ekstern Bosch-varmepumpe og konverterede cylinderskabet til mere dyrebar opbevaring. Det nye køkken er også fyldt med langt mere kabinet til at opbevare ting i end før.

Efterbehandling

Et vigtigt træk ved dette hjem er den måde Stephanie har blødt lag på farver til at afgive en erklæring i hvert værelse. De citrongulde køkkenskabe, lys kunst og bløde møbler tilføjer alle interesse og dimension i hele huset. Stephanie's trick til styling med farve er at bruge en neutral baggrund. ”Jeg har altid elsket hvide vægge. Jeg finder, at et tomt lærred hjælper med at fremvise kunst, fotografering og de interessante genstande, vi har samlet gennem årene, ”siger hun.

”Vi har altid elsket kunst og vist alt, der får os til at føle os glade. Vi roterer ofte stykker; hvis du kom til vores hus i dag, kan hyldeskærme muligvis se meget anderledes ud end hvad du ser på billederne! De hvide vægge betyder, at vi kan være modige med køkken og bløde møbler. ”

Sofaen er dækket af et påfuglblåt uldstof fra Inter-weave. Et par Don Furniture-stole er blevet omdækket af Pompom Home i et botanisk tryk. Otto Larsen spisestole blev købt fra den danske klub af Grants mor og restaureret og omdækket. ”Vi har en eklektisk blanding af nye og gamle ejendele, der skiller sig godt ud mod den neutrale palet. Jeg elsker ideen om at give gamle møbler en ny lejekontrakt, ”siger Stephanie. Denne etos er tydelig i hele hjemmet, hvor vintage-fund og moderne stykker hviler side om side.

Galleri | 13 fotos
Se mere af dette hjem her

Hjemmet afspejler også Stephanias kærlighed til grønne planter. ”Jeg voksede op i Titirangi omgivet af indfødt busk, så jeg elsker grønne omgivelser, men indfødte busk fungerer ikke i Mangere Bridge - det er for tørt herude, ” siger hun.

”Vi prøver det subtropiske look. Vi havde den sydlige fencelin anlagt for otte måneder siden, og det går godt. Og du kan aldrig have for mange indendørs planter - langsomt, vi skaber en urban jungle! ”

Nem at leve

Familien har nu været i deres færdige hjem i over et år og er meget tilfredse med renoveringen. Alle rum blev nøje overvejet og skræddersyet til deres livsstil, så hjemmet er virkelig let at bo i. Den ekstra plads, der er skabt ved omstrukturering af layoutet, har gjort underholdning til en leg, mens loungen og rumpus giver muligheder for at flygte og nyde lidt stilstand, enten sammen eller hver for sig.

”Det er meget givende at huske, hvordan huset lignede før, og sammenligne det med det, det ser ud nu, ” siger Stephanie. ”Grant arbejdede utrætteligt med projektet, og hans opmærksomhed på detaljer afspejles i resultatet - huset er lige så godt bygget. Vi ville ikke ændre noget ved det. ”

Ord af: Esther Gordon. Fotografi af: Helen Bankers.

Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here