Se inde i dette prisvindende Waikato drømmehus

Da et byparret flyttede til Waikato-landskabet, renoverede de et eksisterende hus i villa-stil for at skabe deres drømmehus

Se inde i dette prisvindende Waikato drømmehus

Det var hektarne med frodigt grønt land, som Rebecca og Richard Carver blev forelsket i, da de så på ejendommen Waikato, de nu kalder hjem.

Parret, der tidligere boede i det urbane Parnell i Auckland, så landet til opholdssted som det perfekte sted at opdrage deres børn - Percy, fire og Petal, fem - og begyndte på en ekstravagant renovering, der vandt Waikato registrerede mesterbyggerne 2016 Supreme Renovation of året.

Selvom renovering kan virke som et usædvanligt valg for duoen, der ejer bygningsfirma Jennian Homes, elsker de begge villaer og så potentialet i den seks-værelses bolig, der allerede stod på jorden. Det var blevet renoveret af tidligere lejere, men Carverne ønskede at skræddersy huset til at passe til deres egen smag og behov.

”Det var koldt, mørkt og ganske deprimerende, da vi købte det, men alt malet hvidt gør en verden af ​​forskel, ” siger Rebecca om deres farvevalg. ”Og jeg hader bare at være kold, så vi brugte en formue på varmesystemer. Hjemlighed var virkelig vigtigt - vi ønskede, at det var indbydende for mennesker.

”Køkkenet får en enorm mængde sol, og vores soveværelse er også et dejligt solrige område, ” siger hun. ”Jeg vil møblere soveværelset med nogle sofaer og stole, så det vil være et dejligt sted at tilbringe tid i.”

Det store soveværelse er et nøgleområde for Rebecca, der kan lide at have en indbydende plads at trække sig tilbage til natten efter en travl dag med at arbejde og passe små børn. ”Vi havde et rigtig smukt soveværelse i Parnell, og lige siden har jeg indset, at det er vigtigt. Det er virkelig rart at kunne gå op og nyde dit soveværelse. ”Hjemmets varme blev øget ved at lægge et tykt tæppe i nogle områder af huset.

”Jeg elsker mine tæpper, ” siger Rebecca. ”De er farvet nylon med Irvine-opløsning - det føles så rart under fødderne. Vi gik efter et rigtig tykt underlag og frodigt tæppe. Hvor der var trægulve i områder med stor brug, holdt vi det. ”

Rebecca siger, at størrelsen på køkkenbænken var en beslutning, der blev truffet for at passe til rumets eksisterende form. ”Jeg ville virkelig have en butlers pantry, og det oprindelige design havde en, men fordi rummet er langt og tyndt, var det bare ikke til at arbejde, så vi havde masser af skabe i stedet, ” siger hun.

Rebecca, der har en mangeårig kærlighed til monokrom, begyndte hurtigt at sætte dette præg på hjemmet. Farveskemaet er udbredt overalt - i indretningen, møbler og vægophæng, såsom det nyligt købt sort / hvide Audrey Hepburn-tryk i loungen. Familien rejste, mens renoveringen fandt sted, hvilket havde fordele og ulemper. ”Vi kaldte vores bygherre, John Macdonald, temmelig regelmæssigt, og han var virkelig god, ” siger Rebecca.

”Det blev lidt vanskeligt, når de havde brug for beslutninger om noget som hvilke dørhåndtag, der skulle bruges. Jeg kunne ikke beslutte at bare se et billede, så jeg nægtede at vælge, indtil jeg kom hjem. Disse beslutninger vil være sammen med dig i lang tid, så jeg var ligeglad med, om vi ikke havde nogen dørhåndtag i en måned eller to. ”

Hjælp med makeover kom også fra deres arkitekt, køkken designer og indretningsarkitekt. ”Vi valgte Julian Guthrie som arkitekt, fordi vi tidligere købte hans hjem af ham i Parnell, som han havde renoveret, og vi elskede. Mal Corboy lavede køkkendesignet og til børnenes værelser havde jeg en rigtig god dame - Victoria Halford fra Kids Suite. Mens resten af ​​huset ikke rigtig var færdig, da vi flyttede ind, var det vigtigt for os, at børnenes soveværelser var. ”

Rebecca planlægger også at få nogen til at hjælpe med post-reno-udsmykningen. ”Jeg er bogholder, og selvom jeg kender slags det store billede, er der en ægte kunst at style.”

Huset er en spredt affære. Poolhuset har et tilstødende soveværelse og badeværelse (hjem til deres au pair), og på den anden side af huset er en anden garage omdannet til et gæstehus.

”Den sidste ejer var i fiskeri og både, så hvor du kan se en garage, var der en anden i samme størrelse. Vi kan godt lide at have besøgende, så vi tog den anden garage ud og gjorde det til et gæstområde med to gæsteværelser, hver med sin egen ensuite og en gæstelounge. Det er fantastisk, fordi det er helt adskilt fra os - de kan have deres egen indgang og være selvstændige. ”Parret købte også et nærliggende to hektar jord, hvor de har bygget deres hjemmekontor. ”Det havde et massivt skur på det, så vi har bygget et kontor inde i skuret. Vi har også et soveværelse og badeværelse derude. ”

Mens Rebecca fokuserede på hjemmet udseende og fornemmelse, var Richard's på det praktiske. ”Han ønskede, at alt skulle være funktionelt, ” siger Rebecca. ”Jeg ville have en marmorbenchtop - jeg elsker Carrara og marmorbænke, men de pletter og er ganske dyrebare - og han sagde 'ingen måde'. Vores bænk er seks meter lang, så der er meget af den. ”

De valgte et elegant Corian-alternativ. Carvers har forsinket fuldt møbleret og stylet hjemmet, indtil de tilbringer mere tid i det. ”Det er ganske godt at bo der et stykke tid og beslutte, hvordan man skal bruge hvert værelse, ” siger Rebecca. "Det er noget, du ikke vil skynde dig - jeg kan godt lide at tage min tid - og hvis Richard og jeg ikke kan blive enige, gør vi bare ikke noget, indtil jeg endelig overbeviser ham om min måde at tænke på!"

Richard kom dog sin vej på nogle punkter - nærmere bestemt den ni-hullers placering grøn ved poolen og den tre-par golfbane på hjemmets tilstødende land. Parret har store udendørs planer for jorden.

”Vi prøver at gøre det virkelig godt for børnene. Bygherrene skal bygge et legehus nær poolen og på vores grænse er der en lang plads, hvor vi vil sætte en flyvende ræv. Der er også en tennisbane og cricketbane i gang. ”

Carvers har arbejdet hårdt for at bevare villaen i den gamle verden med funktioner som et klo-fodbad og lysekroner, mens de moderniseres for varme og funktion. Processen, siger de, kan have været dyrere end at bygge fra bunden, men resultatet er et unikt hjem med både en historie og en fremtid.

Ord af : Nicola Russell. Fotografi af : houseoftheyear.co.nz.

Denne historie kom oprindeligt på Now To Love

Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here