New Zealands bedste byhjem

Børn skal opdrages i forstæderne "> Indlæser afspilleren ...

Andrea Bell og Andrew Kissells helt nye hjem ligger i en halvindustriel del af Aucklands bykant.

Det er en udbredt opfattelse af, at børn bedst opdrættes i forstæderne. Men i en semi-industriel del af Aucklands bykant, modbeviser arkitekter Andrea Bell (der driver sit eget arkitektfirma, Bell & Co) og Andrew Kissell (en associeret direktør ved arkitektfirmaet Peddle Thorp) denne tro med deres eget familiehus. (Disse fotografier er alle af Simon Devitt).

Andrea, Andrew og deres børn på hjemmets trappe.

Hjemmet, der vandt prisen for bedste byhus i HOME-magasinet "Årets priser" (af Altherm Window Systems) spreder sig over tre niveauer og er lavet af hårde, økonomiske materialer som beton og stål. ”Vi kunne godt lide konceptet med et enkelt, åbent rum med en uklarhed til det, men også noget, vi kunne tilføje vores egne ideer til, ” siger Andrea. ”Det skulle altid handle om enkel, åben plads.”

Bag det frostede glas og cedertræskærme, der giver privatlivets fred fra gaden, åbner hjemmet sig for at afsløre dets lette, luftige, overraskende rum, med indgangsniveauet ud til en stor terrasse, der fører ned til græsplænen - et overraskende grønt element i denne del af byen. Kissell siger, at en af ​​de store glæder ved huset er "hele ideen om at bo i byen, men at have grønt rum og en grøntsagshave."

Hjemmet har åbent køkken, spisestue og opholdsstue.

Opholdsstuen åbner ud til en terrasse, der fører til baggræsplænen.

Den solrige terrasse har trin, der fører til baggræsplænen.

Op ad den smukke trappe (lavet af perforeret stålplade og med hængende masker imellem) er soveværelserne, badeværelserne og Andreas kontor.

Trappen er lavet af perforeret stålplade.

Andrea's kontor er øverst på trappen, hvor hun driver sit arkitektfirma, Bell & Co.

Boghylder på Andreas kontor på øverste etage.

Andrea siger, at et af hendes yndlingsrum er det største soveværelse. ”Solnedgange er fantastiske, ” siger hun. ”Jeg elsker at ligge i sengen i mørke med gardinerne åbne om natten, se det skiftende bylandskab med kranerne og hvad der foregår, alle lysene.” De forlod lofterne med deres belægninger udsat og indtog en lignende rå tilgang i badeværelserne med deres udsatte rør.

Det største soveværelse på hjemmets øverste etage.

Privat badeværelse har en bevidst rå finish med synlige rør.

Børnenes badeværelse har frostet glas for at give privatlivets fred fra gaden.

Hjemmet er designet til at muliggøre flere fremtidige konfigurationer: det kan f.eks. Have en ekstra etage ovenpå eller være opdelt i separate boliger eller kommercielle enheder. Med huspriserne skyrocketing, foreslår dette hjem en alternativ løsning. Andrea siger, at hjemmet “er meget relevant for, hvad der sker i Auckland i øjeblikket. Med manglen på pladser får du ikke de traditionelle 600 kvadratmeter store steder. Dette er slags virkelighed - bykant mellem virksomheder. ”Det ser ud til at være en meget bedre løsning end byen, der evigt udstrækker sig udad. Bedst af alt synes deres søn Oscar's venner at elske det. For dem er huset et eventyr.

Udsigt til hjemmet fra baghaven. Det laveste niveau indeholder Andrews værksted.

Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here