Et Muriwai-køkken, der fanger havudsigten

Julian Guthrie giver mesterlige strejke af drama til køkkenet i dette clifftop hjem

Arkitekt

Julian Guthrie med Lindon Harris af Johannes Erren Skabsmænd

Kort
Et socialt køkken, der gør det muligt at interagere med gæsterne og for at få udsigten, når man laver mad.

Galleri | 18 fotos
Se resten af ​​dette hus her

Spørgsmål og svar med arkitekten Julian Guthrie

Kabinettet blør smart ud i rummet. Hvordan blev dette opnået uden at det blev påtrængende "> Hvad er designfokus i denne clifftop-indstilling?
Køkkenet har udsigt til indendørs og udendørs opholdsrum og fanger havudsigten ud over. Materialerne følger husets udvendige, der igen relaterer til den sorte sandstrand og busk. Med to glasvægge havde vi bare en væg til køkkenet, displayet og medierne i opholdsrummet og ønskede at holde betonvæggen meget synlig. Jeg kan godt lide den måde, de forskellige strukturer og finish giver visuel interesse for, og hvordan de er en del af bygningens overordnede arkitektur. Jeg elsker også det høje østlige vindue, der er sat dybt ned i betonvæggen for at fange solopgangen og bunkersvaskerummet under det.

Var det vanskeligt at integrere udtrækkeren?
Det måtte konstrueres til at fordybe sig i dybden af ​​betonvæggen og ledes ned under gulvet væk fra de fremherskende vinde, der bugter muren.

Designdetaljer

Hvidevarer Integreret Fisher & Paykel køleskab med fryser; Miele-ovn, komfur og integreret opvaskemaskine; kabinet Cedar paneler og flydende hylder af Johannes Erren Skabsmænd; extractor Parmco; hardware fra Blum; øbenchtop sten i læderfinish 'Absolute Black' fra Granit Workshop; blødt stål, varmvalset og vokset stål fra Design Production; 'Jern' synke fra Ikon Commercial; barkrakker 'Baker' afføring af IMO i massiv eg med rå aluminiumsfodring.

Fotografi af: Patrick Reynolds.

Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here