Hvordan dette nye hjem i Waiheke Island opnåede et så slående ydre

Med sin smarte sorte beklædning og lyserøde døre afgiver dette Waiheke-hjem en erklæring. Se for at finde ud af, hvordan dette hjem opnåede en så sprød, moderne finish.

Indlæser afspilleren ...


Projekt:
Palm Beach House

Designer:
Tony Smith

Beliggenhed:
Waiheke

Kort
Et afslappet ø-hjem, hvor hvert værelse har havudsigt.

Hvordan dette nye hjem i Waiheke Island opnåede et så slående ydre

En lang liste med beslutninger skal overvejes, når man bygger et drømmehus. Når dette hjem er midt i Aucklands Hauraki-bugten, øges hver lille beslutning ti gange takket være den rene logistik for at få materialer til øen. ”Du skal være rigtig organiseret - du skal have tidsrammer, der er køretøjer og færger, der skal organiseres, så det er et temmelig fyldt projekt”, siger Tony Smith fra A1 Homes South Auckland.

Efter en vis overtalelse gik han med på at samarbejde med Burdett-familien om deres nybygning på Palm Beach. Det strømlinede design, der huser tre generationer, var værd forberedelsessessionerne. ”Vi samarbejdede tæt med ejerne og skitserede gennem flere designs med dem, ” siger Smith. ”Det fungerede som om, hvad de ønskede, så de er virkelig tilfredse med det.”

Opdraget var at fremvise vestvendt udsigt i alle fem soveværelser og det åbne opholdsstue. Det underinddelte sted var særlig smalt med en stejl hældning over bredden af ​​sektionen, hvilket krævede, at en tre meter høj støttevæg blev placeret øverst på sektionen.

Den spalte af resterende jord har et langt hjem, der i det væsentlige er et værelse bredt, startende med mormors hovedsuite og tre børns soveværelser nær indgangen, før de fører ned til opholdsstue, køkken og spiseplads, med forældrenes suite ud over dette . Faciliteter såsom badeværelser og vaskeri er gemt på banksiden. Tømmerdæk med glasbalustrader, der fås adgang til store skydedøre, giver indtrykket af en uendelig udsigt mod vest.

Et vigtigt krav var, at hjemmet skulle være på et med det spektakulære sted, så huset følger topografien ned tre opdelte niveauer. ”At bryde huset op i de tre segmenter gav et vidunderligt blik fra siden af ​​ejendommen, ” siger Smith, ”som hjalp med at blandes ind i det naturlige landskab.”

Monopitch-taget hjælper huset med at slå sig ned i jorden, men var nødvendigt at blive udlignet med en elegant, moderne beklædningsindstilling. Ligesom designeren begyndte at undersøge projektet, frigav James Hardie sine nye Axon Panel Glatte 400 mm beklædningsark med brede paneler forbundet med en lodret rille.

”Dette fungerede perfekt, ” siger Smith, ”komplementerer de vandrette bundplader og eliminerer risikoen for, at smalere linjer ser for travle ud.” Axon-panelerne gav også et skarpt, fladt udseende. "En masse andre beklædninger ville simpelthen se for komplicerede ud, " siger Smith, "og fjerne virkningen af ​​hjemmet."

Smith vælger ofte James Hardie-produkter på grund af deres kvalitet, holdbarhed og lave vedligeholdelsesydelse. I badeværelserne er de flisebelagte walk-in brusere lavet med mærkets 18 mm tykke HardiePanel-komprimeret ark og 9 mm Villaboard-foring; stærk nok til at holde fliserne fra gulv til loft.

Med det udvendige malet sort er prikken over i'et en funktionel rød hoveddør, der tilføjer den enkle, men alligevel slående gade-appel - og et tegn på en projektwell-gennemtænkt fra start til slut.

Besøg James Hardie for at finde ud af, hvordan man afgiver en stilfuld erklæring.

Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here