Hus i Portugal bruger stejl hældning til fordel

Saml denne idé

Arkitekter Carvalho Araújo afsluttede Gerês House, et moderne hjem i Gerês, Portugal. Designteamet påtog sig oprindeligt udfordringen med at opdatere en bolig på den øverste del af det skrånende sted. For at undgå risikoen for et jordskred besluttede de at nedrivne boligen og bygge en ny på sikrere grunde.

”Den nye konstruktion vedrører jorden på en meget spontan måde ved at drage fordel af dens stejle hældning og den lille strøm, ” sagde arkitekterne. ”Adgang til huset sker fra øverste niveau og sikrer en fuld udsigt over bygningen, der passer ind i jorden som en klippe.”

Saml denne idé

Huset, der ligger i Portugals eneste nationalpark, har en betydelig betongbase toppet af et trævolumen. Det store dæk med et beskyttet boblebad og svømmehullerne ved siden af ​​og under huset giver muligheder for udendørs fritid.

”Den nye konstruktion viser store, funktionelle og flerrumsrum, hvor fornøjelse og arbejde blandes, ” sagde arkitekterne. De store, åbne sociale rum føles som et kunstgalleri omgivet af en slående udsigt.

Hvad er dine tanker om designet til denne bolig i forhold til dens miljø? [Fotos og oplysninger med tilladelse fra Carvalho Araújo]

Saml denne idé

Saml denne idé

Saml denne idé

Saml denne idé

Saml denne idé

Saml denne idé

Saml denne idé

Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here