Et elegant hus i beton og stål af Daniel Marshall

Dette Remuera-hjem af arkitekten Daniel Marshall var en finalist i Home of the Year Awards 2011 med sin paret-back materiale palet af forstøbte betonplader og stålbjælker

Design Notebook

Omhyggeligt at arrangere dette hjem på mange niveauer efterlader arkitekt Daniel Marshalls design masser af plads til en bred, flad græsplæne for børn at lege på.

Daniel Marshall kan lide at tale om, at arkitektur er ”landskabsabstrakt”, hvilket i sammenhæng med dette Auckland-hjem betyder et design, der udnytter det bedste, det skrånende sted har at byde på. Et af Daniels vigtigste træk var at eliminere det oprindelige hjem slyngende indkørsel og etablere en indgangsbane på gadeniveau, hvor man frigør stedet for oprettelsen af ​​en stor, flad græsplæne. Hjemmet er elegant stablet over tre hovedniveauer. En trappe fører fra indgangen ned til familiens opholdsområde, der åbner ud til en generøs, solrig terrasse og græsplænen.

Om arkitekten

Auckland-arkitekten Daniel Marshall (af Daniel Marshall Architects) havde to hjem i finalen af ​​Award of Home of 2010 2010 og fulgte det op med dette Auckland-hjem, en
finalist i 2011. Hjemmet arrangerer sine værelser over tre hovedniveauer og har en afskåret materialepalet af forstøbte betonplader og stålbjælker.

Det har også en indbydende formel sensibilitet: offentlige og private dele af hjemmet er diskret adskilt, og designet inkluderer Daniels tag på en veranda ved indgangen og hvad der kan beskrives som et 'modtagelsesrum', en separat højloftet stue ovenpå er det ideelt til en drink efter middagen.

Ord af: Jeremy Hansen. Fotografi af: Emily Andrews.

1/10

Udsigten fra den forreste græsplæne gør husets elegante sammensætning klar. Receptionsrummet er dobbelthøjde øverst til venstre, mens børneværelserne er klemt fast mellem hoved soveværelset ovenfor og stuen nedenfor til højre.

2/10

Daniel legede med forestillinger om viktorianske receptioner, og skabte en separat stue nær indgangen med en pejs og sort skab, der fungerer som et rum for voksne at trække sig tilbage efter middagen.

3/10

Familiekøkken, spisestue og opholdsstue er placeret i split niveauer i stueetagen og åbner på en bred græsplæne.

4/10

Fra gaden er hjemmets indgang mystisk, med en glasvæg, der kun afslører et stort betonplade ud over. Den gamle indkørsel slyngede sig ned ad stedet, men et af arkitekten Daniel Marshalls første træk med at designe det nye hjem var at oprette en indgangsbane på gadeniveau.

5/10

Ser tilbage mod køkkenet fra hjemmets familie opholdsstue, mod trappen, der stiger til hjemets hovedindgang. Ejerne holdt sig til et afskåret farveskema i overensstemmelse med Daniels minimale materialepalet af stål og forstøbte betonplader.

6/10

Udsigten fra et af børneværelserne mod poolen.

7/10

Det største soveværelse er på hjemmets øverste niveau med udsigt til havnen.

8/10

Opholdsområdet åbner ud mod en terrasse og græsplænen. Den hvide lænestol og ottoman er af Charles & Ray Eames.

9/10

Hjemmet er elegant stablet over tre hovedniveauer. En trappe fører fra indgangen ned til familiens opholdsområde, der åbner ud til en generøs, solrig terrasse og græsplænen.

10/10

Hjemmet er elegant stablet over tre hovedniveauer. En trappe fører fra indgangen ned til familiens opholdsområde, der åbner ud til en generøs, solrig terrasse og græsplænen.

Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here