Et arkitektonisk design bygget inden for begrænsninger for jordskælvsforsikring

Med knoglerne fra et elsket familiens hjem og budgetbegrænsninger fra jordskælvsforsikring ville dette arkitektoniske design blive hårdt. Arkitekt Andrew Mitchell diskuterer

Et arkitektonisk design bygget inden for begrænsninger for jordskælvsforsikring

Liz og Ian købte deres to-etagers hjem i Fendalton, Christchurch, i 1978. De flyttede over byen fra den ene grønne forstad til den anden, til et hus tegnet af Armson, Collins og Harman arkitekter. Jordskælvene, der ramte Canterbury, snoede to interne skorstensstabler, som fordrejede den 100-årige hus og kunsthåndværkstil. Pebbledash beklædning blev revet fra vandrette træ drejebænke, og mursten blev sprængt ud i værelserne.

I en kort tid bagefter boede Liz og Ian, nu i 70'erne, i et telt hos deres datters hus og lejede dem da de indså, at det ville tage et stykke tid at ordne ud af forsikrings- og bygningsprocessen. Fem år og 42 dage for at være nøjagtige.

Da arkitekter Andrew Patterson og Andrew Mitchell fra Pattersons tog på sig Liz og Ians genopbygning, vidste de, at parets stærke forbindelse til det originale hjem ville være en vigtig faktor i design. Det var et hjem, hvor familien havde skabt mere end tre årtier med minder. Liz og Ians forsikring var til en 'ligesom' udskiftning, men de havde brug for bevis for at bevise, at det originale hus var arkitektonisk designet. ”Det er unikt, at der var et hus, som vi kunne se og gå igennem, ” siger Mitchell. ”Det er vores nye fortolkning af husets hukommelse.”

Spørgsmål og svar med instruktør Andrew Mitchell fra Pattersons

Hvordan var det at arbejde inden for et forsikringsbudget ">

1/16

Med dørene åbne og gardiner formet af brisen, har opholdsområdet en teltlignende kvalitet. 'Elba' stole er fra BoConcept og 'Twill' kast i Clay er fra Nodi.

2/16

Pattersons 'design er en ny fortolkning af det gamle hjem, som familien besatte i mere end 30 år. Familiemedlemmer Katy og Rosetta sidder ved sidebordet 'Weight' ved Citta på 'Elba' stole fra BoConcept, mens Monty har en tendens til at basilisere geden. Kastet 'Twill' i 'Clay' er fra Nodi.

3/16

Bortset fra at anmode om høje lofter til at resonere med det gamle design, gav ejerne lidt i vejen for et kort. I stedet betroede de arkitekterne til at designe et hus, de ville være tilfredse med sig selv. 'Wireflow'-lyset i hallen er af Arik Levy til Vibia fra ECC.

4/16

Det nye hjem ligger inden for fodaftrykket fra den nedrevne, de originale haver intakt. Stykker af Ralph Hotere og Kate Rivers hænger bag sofaen. Sofaen 'Hampton' er fra BoConcept, med en 'Aymara' vævet pude og 'Reflect' broderet pude fra Citta. En 'Olio' server af Barber Osgerby til Royal Doulton fra Simon James Design sidder på 'Lugo' sofabordet fra Bo Concept.

5/16

Set gennem træetoppene er bygningens formål åbent for fortolkning.

6/16

Tømmer trin linjer den hvide stål spiraltrappe, der forbinder husets to niveauer.

7/16

Pattersons 'arbejde med Christchurchs Botanic Gardens besøgende Center viste sig at have indflydelse på husets design, der også bruger en stålkonstruktion og hvid enkelhed. Rosetta taler med Monty nedenunder. Til hans højre er en McCahon-litograf. Over det er et stykke af Liz - ”det nærmeste jeg nogensinde kommer til ham”, quips hun.

8/16

Lugterne uden for soveværelserne danner et slør mod vejen samt integrerer tag og beklædning. Hjemmet blev bygget af den lokale bygherre Sam Manson af SMBC.

9/16

En bænkplads tager et præmieplads ved vinduet og pejsen.

10/16

Kunsten i hallen er 'Collaborative Quilt, 42 Artists'.

11/16

Køkkenet er omgivet af haven på hver side.

12/16

Rosetta, Harry og Monty hænger ud i haven med dens blomster og frugttræer.

13/16

Harry står ved de tre meter lange glasdøre, der giver en konstant forbindelse til haven.

14/16

Loo har udsigt gennem badeværelsets vindue i fuld højde. Et 'Lulu' håndklæde fra Tessuti hænger over badet.

15/16

Rum kan deles fra for at skabe en følelse af intimitet i det gallerilignende hjem. Stolene ved spisebordet og 'Rondo' bakke er fra Citta. 'Em77 Reverse' kanden af ​​Erik Magnussen til Stelton er fra Simon James Design. Lyset over bordet er 'Cross Pendant' af Resident Studio.

16/16

Liz lavede lyset over sengen samt flere andre i hele hjemmet.

Se næste galleri:
Hvordan dette hjem blev designet til at arbejde med Wellingtons voldsomme vinde
Se Galleri

Galleri | 5 fotos
Læs hele historien her

Ord af : Anna Frances Pearson. Fotografi af : Sam Hartnett.

Efterlad Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here